Minulo soboto se je zaključil jubilejni 40. tabor Košarkarske zveze Slovenije, ki je 20. leto zapored potekal v Postojni. Kot je v navadi vsako leto, je na taboru naš klub zastopalo kar nekaj košarkarjev, v strokovnem štabu pa sta delovala naša trenerja, Hojč Peter in Radosavljević Danijel.

Duscak KZS

Posebno čast našemu klubu pa predstavlja dejstvo, da sta bila naša košarkarja, Duščak Dan in Ivankovič Mark Filip, izbrana za najbolj borbena igralca v svojih tekmovanjih. Košarkarji so poleg treningov na taboru igrali tudi tekme, glede na starost in kvaliteto so bili uvrščeni v različne lige in ekipe. Duščak je tekmoval v najmočnejšem tekmovanju, ligi NBA, v kateri so tekmovali tudi člani reprezentance U15 (letnik 2001), Dan pa si je s kreativno in srčno igro priboril naziv najboljšega. Ivankovič je tekmoval v Euroligi, 2. tekmovanju po kvaliteti, kjer je opozoril nase s svojo učinkovitostjo tako v napadu, kot v obrambi.

Ivankovic KZS

Obema fantoma ob uspehu čestitamo, dosežek pa naj bo le motiv za nadaljnje trdo delo na dolgi in zahtevni poti do končnega cilja.