Sredi tedna sta tekmi odigrali ekipi kadetov in starejših pionirjev. Pionirji so brez 2 ključnih igralcev visoko izgubili proti fizično dominantnejšim gostom. Kadeti pa so na tekmi za 1. mesto v skupini premagali favorizirano Union Olimpijo. Na tekmi je nastopilo kar 6 letošnjih kadetskih reprezentantov (1 Grosuplje, 5 Olimpija), tekmo pa je v zadnjih sekundah tekme odločil Jernej Andolšek Heine.

Kadeti:

KK Grosuplje A : KK Union Olimpija A 74 : 72 (18:13,20:18,18:22,18:19)

Povezavo na statistiko tekme najdete tukaj.

Izjava trenerja ekipe, Hojč Petra:

Fantom čestitam za zmago, ki je vredna toliko kot vsaka druga zmaga, nič več, nič manj. Pokazali smo, da se lahko kosamo z vsako ekipo in od sedaj naprej nas bodo vsi jemali resno. Poskrbeti moramo, da ob koncu sezone ta tekma ne bo vrhunec naše sezone, saj imamo s fanti višje cilje. Do tja pa nas vodi še dolga in zahtevna pot. 

Starejši pionirji:

KK Grosuplje A : KK ECE Triglav 27 : 85 (4:30,8:21,6:13,9:21)

Povezavo na statistiko tekme najdete tukaj.

Izjava trenerja ekipe, Hojč Petra:

Fante sem pred sezono pripravljal na take tekme, saj se z nekaj ekipami v letošnji sezoni enostavno fizično ne moremo kosati. Če nam potem manjkata še 2 vodilna igralca v ekipi, je rezultat tak kot je. Takšen poraz ni nobena tragedija, moramo pa se s fanti naprej držati zastavljenega cilja. Ta je, da do konca sezone stalno napredujemo in proti ekipam take kakovosti zmanjšamo razliko, svoje priložnosti za zmage pa iščemo proti ostalim ekipam.