Prvi je velikonočna sobota, drugi pa praznik košarke

Zaključek tedna bo v Grosuplju res pester kot že dolgo ne. Na velikonočno soboto,  26. marca, se bodo namreč mladi grosupeljski košarkarji potegovali za naslov državnega prvaka v kategoriji mlajših pionirjev U-13. V drugi polfinalni tekmi, ki bo na sporedu ob 11.15, se bodo najprej pomerili s kranjskim ECE Triglavom, v tekmi za prvo ali tretje mesto pa jim bo nasproti stal eden od prvih polfinalistov, Helios Suns ali Slovan. Mladi Grosupeljski košarkarji, ki so v državnem prvenstvu letos še brez poraza, imajo tako lepo priložnost, da se zavihtijo na sam košarkarski vrh Slovenije.

Napete tekme bo spremljal tudi bogat košarkarsko-zabavni program. Po obeh polfinalnih tekmah bo namreč sledila še All-Star tekma mladih nadebudnih košarkarjev, ki obiskujejo Šolo košarke KK Grosuplje. Poleg tega bodo lahko tako tekmovalci kot tudi vsi obiskovalci tekmovali v različnih zabavnih igrah, prostih metih, metih za tri točke in še posebej v metu s sredine igrišča. Vse čakajo zanimive in bogate nagrade.

Za zabavo bodo še dodatno poskrbele plesalke, raznovrstna glasba in pestra ponudba hrane in pijače. V dvorani Brinje namreč pričakujemo krepko čez 500 obiskovalcev iz različnih krajev Slovenije.

Tekmovanje bo takoj končani prvi polfinalni tekmi odprl naš nekdanji vrhunski športnik Grosupeljčan Miro Cerar. Vabljeni vsi željni košarke in zabave. Pridite in podprite naše fante!

povezava: BILTEN TURNIRJA

F4 U13

RAZPORED TURNIRJA:

9:00 polfinale: Helios Suns – Slovan

10.30 otvoritvena slovesnost

11:15 polfinale: Grosuplje – ECE Triglav

13.00 All Star tekma Šole košarke KK Grosuplje

14:45 tekma za 3. mesto

16.15 tekma za 1. mesto

Plakat_KK_Grosuplje 2016-page-001