V športni dvorani OŠ Dobrava bo danes, 21.4., in v nedeljo, 23.4., na sporedu zadnji zaključni turnir mladinskih kategorij v letošnji sezoni, finalni turnir starejših pionirjev.

Tam so si polfinale s samo 1 porazom v celi sezoni in 1. mestom po rednem delu priborili tudi naši košarkarji, v polfinalu jih čakajo četrto uvrščene Janče. Drugi polfinalni par sestavljajo Zlatorog Laško ter Union Olimpija.

Polfinale bo na sporedu ob 15.00 uri, bilten turnirja pa si lahko ogledate tukaj.

Grosuplje A : Janče Energetika, 21.4.2017, 15.00, OŠ Dobrava

Peter Hojč, trener Grosupljega A:
“Ne glede na razplet finalnega turnirja sem na svojo ekipo zelo ponosen. Skozi celotno sezono smo kazali konstantne igre in redni del zaključili na prvem mestu. V podobni luči se želimo predstaviti tudi na finalnem turnirju, kjer je jasno želja in cilj osvojitev naslova. Nas pa čaka izjemno izenačen turnir štirih enakovrednih ekip, kjer ni izrazitega favorita. Ostalim ekipam čestitke za uvrstitev na finalni turnir in upam, da bomo skupaj prikazali lepe in atraktivne košarkarske predstave.”

Dan Duščak, kapetan Grosupljega A:
“Najprej bi čestital vsem ekipam, ki so se uvrstile na finalni turnir. Upam, da bo turnir potekal v žaru borbe in mnogo lepih potez. Na turnir vstopamo s prvega mesta, ki je bil dokaz trdega dela na treningih čez celotno sezono. Za nas bo to ena nova izkušnja, iz katere bomo poizkušali iztržiti samo najboljše. Verjamem, da bomo kot ekipa pokazali vse dobre lastnosti najboljših ekip, ki so nas krasile čez sezono.”