V prazničnem tednu bo ŠD Ježica od četrtka do nedelje gostila zaključni turnir osmerice za kadete.

Tja se je po trdem boju in mnogo smole s poškodbami uvrstila tudi ekipa KK Grosuplje. V četrtfinalnem dvoboju se bodo naši fantje tako pomerili s prvim favoritom za osvojitev naslova državnih prvakov, ekipo Union Olimpije. Kot je v navadi za vse ekipe našega košarkarskega kluba, ekipa kadetov ne meče puške v koruzo in obljublja borbo do zadnje sekunde tekme.

Na tej povezavi si lahko ogledate bilten tekmovanja.

Union Olimpija zeleni : Grosuplje A, 13.4.2017, 18:00, ŠD Ježica, Ljubljana

Peter Hojč, trener Grosuplje A:
“Skozi celotno sezono smo imeli precejšnje težave s poškodbami, zato že samo dejstvo, da smo se na vsaki tekmi borili po najboljših močeh in ne glede na zasedbo prikazali največ, česar smo bili sposobni, ocenjujem za našo največjo zmago. Uvrstitev na finalni turnir je zgolj nagrada za ves trud in dobro delo na treningih, četrtfinale bomo odigrali sproščeno in neobremenjeno.”

Samo Šajn, kapetan Grosuplje A:
“Z ekipo smo veseli, da smo se uvrstili na finalni turnir. S tem smo tudi uresničili glavni cilj te sezone. V končnico se podajamo s slabšega položaja kot bi si želeli, saj igramo proti prvouvrščeni ekipi rednega dela. Tekma bo težka, vendar verjamemo, da lahko pripravimo veliko presenečenje.”