V petek in soboto so na turnirju RODA cup v Bečeju ekipe KK Grosuplja odigrale 12 tekem in zabeležile 11 zmag ter 1 poraz.

Kadeti so po petkovi zmagi, ki je služila bolj za ogrevanje, kot kaj drugega, v soboto zjutraj igrali proti KK Mladosti, proti kateri našim fantom na prvi pogled ne bi pripisovali ravno veliko možnosti. Odličen napadalni začetek tekme in agresivna obramba je šokirala samozavestne nasprotnike, naši fantje pa so tempo držali skozi celo tekmo in v nekem trenutku vodili tudi za več kot 20 točk. Nasprotnik v 3. tekmi nam žal ni bil konkurenčen,
saj so v 28 minutah zmogli vsega 3 točke.

Starejši pionirji so petkovo tekmo proti domačinom, KK Bečej, dobili za več kot 2o točk razlike, kljub temu, da je bilo prisotnih veliko zgrešenih metov izpod koša in nepotrebnih napak. Na sobotni tekmi so prikazali veliko boljšo igro ter nasprotnika, Veliko Kikindo iz Srbije, zmleli za 30 točk. Ker so v 2 dneh odigrali le 2 tekmi, jih v nedeljo kot edino našo ekipo čakata še 2 obračuna proti bolj kvalitetnim nasprotnikom.

Ekipa letnikov 2003, ki je 4 nosilce igre posodila leto starejši ekipi, je v petek gladko premagala Akademijo Strumica iz Makedonije, v soboto pa so se pomerili z 2 srbskima ekipama. Po dopoldanski zmagi so popoldan priznali premoč ekipi Nafta Gas iz Beograda.

Ekipa mlajših pionirjev, rojenih 2004 in mlajših, je v 2 dneh odigrala največ tekem, vsega skupaj kar 4. Z všečno in hitro igro so pokazali veliko znanja in vse tekme slavili z razliko več kot 10 točk.

V nedeljo čakata ekipo starejših pionirjev še 2 tekmi, vse ostale ekipe bodo odigrale po 1. Zatem sledi okoli 15. ure podelitev medalj, pokalov in priznanj, po zaključku pa se hitro odpravimo proti domu. Predviden prihod v Grosuplje je od 23. ure dalje.