Članska ekipa KK Grosuplje je odigrala prvo tekmo v novi sezoni 2. SKL. Precej spremenjena ekipa, v kateri so ostali le mladi fantje iz lanske sezone, prišlo pa je kar nekaj novih fantov (Košir, Vanazza, Trampuš, Marinč, Petan, ….), nov pa je tudi trener (Peter Hojč), se je pogumno zoperstavila še lansko sezono prvoligašu iz Podčetrtka. Tekma je bila vseskozi izenačena, izid je bil kar 13x izenačen, ekipi sta se v vodstvu izmenjali 12x, najvišje vodstvo katerekoli ekipe pa je bilo 8 točk. Na koncu tekme so bili srečnješi in spretnejši domačini, ki so zmagali za 1 točko.

Spodaj si lahko ogledate končni rezultat, strelce obeh ekip, izjavi dveh novih okrepitev po tekmi, priložen pa je tudi link do spletne strani KZS, kjer najdete še več podrobnosti iz tekme.

SOBOTA, 14.10.2017

ČLANI, 2. SKL

ŠD PODČETRTEK, PODČETRTEK

TERME OLIMIA PODČETRTEK : GROSUPLJE – 90 : 89 (26:21, 16:23, 27:22, 21:23)

SODNIKA: K. P. DOVČ, A. PLOJ

LISTA STRELCEV:

TERME OLIMIA PODČETRTEK: STRNAD 26, CERKOVNIK 20, KARAVDIČ 14, ŽVAN 9, PEŠIČ 7, ŠTRUC 7, TABAK 3, RADANOVIČ 2, ŠVIGELJ 2

GROSUPLJE: KOŠIR 22, VANAZZA 19, TRAMPUŠ 16, MARINČ 14, PETEJAN 6, ZDEŠAR 5, MEĐIČ 4, SUŠEC 3

LINK DO POROČILA:

http://www.kzs.si/index.php?id=114&game_id=3786601&league_id=undefined&season_id=97941#mbt:33-400$t&0=1

IZJAVI DVEH NOVIH OKREPITEV KK GROSUPLJA PO TEKMI:

ANŽE VINAZZA:
“Končno dočakana “prva” tekma sezone. Vedeli smo, da nas čaka zahtevno gostovanje pri ekipi Podčetrtka. Tekmo smo dobro odprli in bili zraven celotno srečanje. Zmago smo zapravili sami. Imeli smo dvakrat po 2 minuti padca koncentracije, ki sta bili ključnega pomena. Poleg tega smo izgubili tudi preveč žog. Žal nam je na koncu malo zmanjkalo, da bi prevesili tehtnico na našo stran. Sedaj pa se že osredotočamo na naslednja srečanja.”

PETER KOŠIR:
“Tekmo smo odprli z veliko energije in borbe. Skozi večji del tekme smo ohranjali mirno glavo, vendar nas je nekaj trenutkov nezbranosti stalo zmage. Kljub porazu gremo iz Podčetrtka z dvignjeno glavo, saj smo sebi in drugim z včerajšnjo tekmo pokazali da se lahko kosamo s katerokoli ekipo v ligi.”