Mlajši pionirji so na povratni tekmi polfinala tekmovanja Mini pokal Spar še drugič premagali ljubljanske Parklje ter si tako kot druga ekipa v zgodovini kluba zagotovili nastop v velikem finalu!

Podobno kot 1. tekmo, smo tudi tokrat gledali dvoboj dveh izenačenih ekip, v kateri si nobena ni uspela nabrati večje prednosti. O potniku v finale je tako odločala zadnja četrtina, kjer so naši fantje pod vodstvom izkušenega trenerja Ulčarja nadoknadili zaostanek 2 točk in pred polno telovadnico OŠ Louis Adamič dosegli zmago.

V zadnjih 4 letih je tako KK Grosuplje že 3. uvrščen med elitno četverico. V sezoni 2013/2014 so igrali letnika 99 in mlajši osvojili 3. mesto, sezono kasneje pa so igralci rojeni 2002 in mlajši osvojili 1. mesto v tekmovanju.

Finale Mini pokala Spar bo odigrano 19.2.2017 v Domžalah, ob 13. uri. Tekma je organizirana v okviru članskega finalnega turnirja, tako da naše fante čaka nepozabna izkušnja.

Grosuplje A : Parklji A 39 : 33 ( 6-5,13-12,5-9,15-7)

Izjava trenerja ekipe, Ulčar Andraža:
Čestitke fantom za uvrstitev v finale tekmovanja Mini pokal Spar. Predvsem moram izpostaviti kar nekaj levjesrčnih predstav svojih fantov na tekmah, na katerih so igrali poškodovani oziroma bolani. Časa za proslavljanje ni, saj imamo že ta vikend pomembne tekme državnega prvenstva.
Vabljeni v Domžale 19.2. navijati za naše srčne finaliste,  fantom pa še enkrat čestitam za borbo ter prikazano igro na igrišču.