Konec tekočega tedna je v Kranju na sporedu finalni turnir najboljše osmerice za mladince. Tja se je po zaslugi odličnih rezultatov uvrstila tudi mladinska ekipa KK Grosuplja, ki je po rednem delu zasedla visoko 4. mesto.

Četrtfinalni nasprotnik bo ekipa Krke, s katero so naši mladi košarkarji v letošnji sezoni že odigrali 2 tekmi, obakrat pa so slavili Krkaši. Na prvi tekmi v Novem mestu so zmagali z razliko 7 točk, na povratni v Grosuplju pa so bili boljši za 13.

Zaključni turnir je dogodek, ki označuje konec nastopanja v mladinski konkurenci za kar nekaj naših košarkarjev. Želimo jim veliko športne sreče in da našemu klubu zopet prinesejo kakšen odmeven uspeh!

Povezava do biltena turnirja.

Grosuplje : Krka, 31.3.2017, 19:15, ŠD Planina, Kranj 

Predrag Milović, trener:
Mi smo z uvrstitvijo na četrto mesto v rednem delu naredili velik uspeh. To pa ne pomeni, da smo že rekli zadnjo besedo in da se bomo predali. Osebno sem mnenja, da je ekipa Heliosa razred zase, toda na zaključnih turnirjih je že velikokrat prišlo do presenečenj. Ekipa Krke je edina ekipa v ligi, ki nas je premagala dvakrat. Verjamem, da je napočil čas, da se jim na tem turnirju maščujemo za oba poraza, kar pa zagotovo ne bo lahko. Verjamem v svojo ekipo in jim ob tej priložnosti čestitam za odličen rezultat.

Nejc Zdešar, kapetan:

Pred začetkom letošnje sezone smo imeli cilj, da se uvrstimo na zaključni turnir in smo ta cilj tudi dosegli. Kljub menjavi trenerja smo se skozi celotno sezono kot ekipa zelo povezali in skupaj napredovali. Za nekatere izmed nas so to zadnje mladinske tekme, katere bomo izkoristili in pustili srce na igrišču.