Mladinska ekipa je z izjemno 1. četrtino zelo hitro rešila vprašanje potnika na finalni turnir osmerice. V nadaljevanju tekme so Grosupeljčani le še ohranjali razliko in suvereno obranili vse poizkuse povratka Kranjčanov. Žreb nam je v četrtfinalu, ki bo na sporedu 7. aprila, določil ekipo Helios Suns A, zaključni turnir pa bo potekal v Domžalah.
S tem uspehom so mladinci postali že 3. ekipa našega kluba, ki bo v letošnji sezoni nastopila na zaključnem turnirju in že pred samim zaključkom sezone lahko sezono označimo kot zelo uspešno!

Kadetska ekipa je po katastrofalni 1. četrtini strnila vrste in že do polčasa razrešila vprašanje zmagovalca. S to zmago so redni del tekmovanja končali na izvrstnem 3. mestu v ligi za prvaka, nasprotnik v četrtfinalu pa bo zmagovalec kvalifikacijskega para Parklji – ŠD Šentvid Ljubljana.

Najmlajši pionirji so osvojili novi 2 zmagi, v Zagorju so bili boljši od domače ekipe in sosedskega kluba in Ivančne Gorice.

Mladinci:

KK ECE Triglav : KK Grosuplje 68 : 86 (6:28, 15:17, 24:20, 24:21)
Povezavo na statistiko tekme najdete tukaj.

Izjava trenerja mladinske ekipe, Fartek Tomaža:
Rad bi čestital fantom za uvrstitev na zaključni turnir. S tem smo dosegli cilj, ki smo si ga začrtali ob začetku sezone. Mislim, da smo že v drugem delu kazali velik napredek v igri, to pa smo le potrdili z zmago proti ekipi, ki nas je v prvem delu dvakrat premagala. Sedaj nas čaka najlepši del sezone in prepričan sem, da bodo fantje pokazali svoje najboljše predstave v letošnji sezoni.

Kadeti:

KK Parklji A : KK Grosuplje A 70 : 103 (29:22, 15:35, 15:28,11:18)
Povezavo na statistiko tekme najdete tukaj.

Izjava Hojč Petra, trenerja kadetske ekipe:
Zelo sem ponosen na rezultat, ki smo ga s fanti dosegli. Rezultat je posledice večletnega trdega dela fantov, sistematičnega dela klubskih delavcev in izvrstne kemije ter energije, ki jo letošnja ekipa premore. Čaka nas še finalni turnir osmerice, kjer želimo uspešni sezoni dodati piko na i ter poizkušati poseči po kakšni medalji!

Najmlajši pionirji:

KK Ivančna Gorica : KK Grosuplje beli 38 : 50 (21:19, 5:9, 2:11, 10:11)

KD Zagorje : KK Grosuplje beli 22 : 105 (9:22, 2:39, 11:15, 0:29)