Danes je s KK Grosuplje pogodbo podpisal novi članski trener, Predrag Milović, ki bo na klopi zamenjal Tomaža Fartka.

Fartku se je ob koncu letošnje sezone iztekla 3 letna pogodba, v klubu pa je s svojim kvalitetnim delom pustil močan pečat. Tomažu želimo v nadaljevanju trenerske kariere veliko uspehov, pesti pa bomo zanj stiskali že na letošnjem evropskem prvenstvu do 18 let.

Predrag Milović se po 3 letih vrača v klub, kjer je v krstni prvoligaški sezoni za naš klub člansko ekipo prevzel v zaključnem delu lige ter nas z nizom zmag uspel obdržati v najmočnejši konkurenci. Zatem je sezono in pol uspešno vodil Zlatorog Laško s katerim je dosegel odmeven rezultat, 2. mesto v tekmovanju Pokala Spar v sezoni 2014/2015.

V kratkem bo znan tudi preostanek strokovnega štaba članske ekipe, počasi pa se bo skozi poletne mesece sestavljal tudi igralski mozaik. Novemu trenerju želimo obilo uspehov ter veliko športne sreče!

Izjava Predraga Milovića, trenerja članske ekipe KK Grosuplje:
Vračam se v meni znano okolje, med prijatelje. Nadaljeval bom tam, kjer sem se 3 leta nazaj ustavil. Verjamem, da bom s svojimi izkušnjami  uveljavil kopico mladih in talentiranih domačih košarkarjev. To mi predstavlja poseben, velik motiv. Naša ekipa bo sestavljena iz 5-6 izkušenih igralcev, ostala mesta bodo zapolnili mladi, talentirani igralci. Upravi kluba se zahvaljujem za zaupanje!

Jaka Klobucar of Krka in action during basketball match Union Olimpija-Krka in round 23 of ABA league, played in Arena Stozice, Ljubljana, Slovenia on March 1st, 2013