V četrtek se je začel zaključni turnir kadetov na Vrhniki, na katerem nastopa tudi naša ekipa, ki bo četrtfinalno tekmo odigrala danes.

S 3. mestom po rednem delu so Grosupeljčani za nasprotnika dobili ljubljanske Parklje, ki so zasedli 6. mesto.  Na obeh medsebojnih obračunih v letošnjem letu so slavili naši fantje, ki so nasprotnike ugnali z 39 in 33 točkami razlike.

Vsekakor pa so tekme na zaključnih turnirjih poglavje zase in kadetsko ekipo Grosuplja zagotovo čaka zahtevno delo proti fizično močnejši ekipi Parkljev. Zato držite pesti, da ekipi uspe velik podvig in se kot 3. ekipa v zgodovini našega kluba uvrsti v polfinale v kadetski kategoriji.

KK Grosuplje A : KK Parklji A, 15.4.2016, 16:30, OŠ A.M.Slomška, Vrhnika

Peter Hojč, trener KK Grosuplje A:
“Z uvrstitvijo na zaključni turnir osmerice smo izpolnili glavni rezultatski cilj, ki smo si ga zadali pred sezono. Nisem pa pričakoval, da bomo po rednem delu zasedli tako visoko pozicijo, zato sem ne glede na razplet finalnega turnirja na doseženo zelo ponosen. Želimo se vmešati v boj za medalje, so pa vse ekipe na turnirju zelo izenačene in odločale bodo malenkosti, kdo bo imel večje srce in več samozavesti v ključnih trenutkih tekem. V četrtfinalni tekmi smo glede na rezultate iz rednega dela favoriti, tega se zavedamo in od tega bremena ne bežimo. Bo pa zaradi tega dejstva četrtfinalna tekma za nas izredno zahtevna.”